Blog

Recipe

Den dejligste mazarintærte med bær

Jeg vil så gerne dele en af mine yndlingskager med jer her på hjemmekonditor, så her får i min opskrift på den perfekte mazarintærte smagt til med mine smagsløg. En mazarintærte kan man aldrig blive træt af at spise. Den kan spises året rundt. Den kan pyntes i det uendelige, med lige hvad sæsonen byder på af friske bær og…

Ikke kategoriseret

Hej hos hjemmekonditor

Kære alle i søde mennesker her på hjemmekonditor og derude i den store kageverden, her kommer mit gæstende indlæg om kager og passionen for alt det søde, med opskrifter og små historier om mine kager. Jeg hedder Jette Stub og blogger/udvikler opskrifter til deling på mit website www.kagefryd.dk Jeg har fået den store ære det er at blogge lidt om…

Recipe

Mazarin med brændenælde og marcipan

Mit navn er Lene Tranberg, og jeg blogger om godt brød og lækre kager på min hjemmeside www.bagvrk.dk. Jeg er surdejsnørd og kageprinsesse på én gang. Bagvrk er bagværk bagt med nærvær, og du kan følge mig på min side på Facebook eller på Instagram. Jeg er drevet af nysgerrighed og vil hellere prøve mig frem med en ny kombination end træde…

Recipe

BABA au RHUM

Baba au Rhum Til Baba dejen skal du bruge: 250 g hvedemel 125 gr. Æg 100 gr. Mælk 20 gr.sukker 5 gr. Salt 15 gr. Gist 50 gr. Beurre noisette (hasselnøddesmør) Varm din Beurre Noisette Opløs gær i mælken Fyld mel, salt og sukker i en røreskål Kom den 65°varme Beurre Noisette i mælken med gæret Rør æggene…

Recipe

Hjemmelavet (sundere) snickers

Jeg hedder Mette Nicolaisen og blogger om kage, snacks og lækkerier under navnet mættemette. Jeg vil fremover være gæsteblogger her på siden, hvilket jeg glæder mig rigtig meget til. Jeg har altid været vild med at eksperimentere i køkkenet, men især de sidste tre år er min interesse for bagning eskaleret. Jeg laver alt fra store lagkager til boller, kyskager…

Recipe

Carrot Cake Cheesecake Cake (Life Love and Sugar, USA)

  Her er endnu en skøn opskrift af Amerikanske Life Love and Sugar (Lindsay Dubois Conchar). Tilgiv os at den er på engelsk.. Yield: 14-16 slices 1 cup (207g) sugar 3 tbsp (24g) all purpose flour 1 cup (230g) sour cream 1 tbsp vanilla extract 2 tsp ground cinnamon 4 large eggs, room temperature Carrot Cake 20 oz (575g) peeled…

Recipe

Tri’s perfekte tærte-skal

Hils på Hjemmekonditors ven Tri Rizzuto, som her viser hvordan man skal lave den perfekte tærte-skal. Foråret og sommeren er omsider på vej… og vi kan næsten ikke vente på et nyt udbud af lækre friske frugter som vi kan lave tærter med. Tri bruger Hjemmekonditors tærtering med rullet kant. Til blind-bagning bruger hun ris, men det kunne selvfølgelig lige…

Recipe

Blommetærte med mandelfyld

Kære læsere hos Hjemmekonditor. Mit navn er Lene Tranberg, og jeg skriver på bloggen www.bagvrk.dk om bagværk bagt med nærvær. Denne opskrift stammer derfra. Opskriften på blommetærte med mandler er ubestridt den bedste, jeg har bagt. Blødt, cremet fyld med masser af smag af sommer. Server den med creme fraiche eller skyr, måske med et drys af vanille. INGREDIENSER Mørdej…

Recipe

Tarte Tatin

Tarte Tatin: Så lækkert – og alligevel så enkelt… Med Hjemmekonditors specielle Tarte Tatin form. (Vi har den i fire størrelser, fra 2 til 10 portioner). http://www.hjemmekonditor.dk/produkt/tarte-tatin/ Se fremgangsmåden her: https://nyti.ms/2k3gZQd Og husk.. der er næsten ikke den frugt, som ikke kan bruges… Prøv med abrikoser… Yummie!!