Kære alle i søde mennesker her på hjemmekonditor og derude i den store kageverden, her kommer mit gæstende indlæg om kager og passionen for alt det søde, med opskrifter og små historier om mine kager. Jeg hedder Jette Stub og blogger/udvikler opskrifter til deling på mit website www.kagefryd.dk

Jeg har fået den store ære det er at blogge lidt om løst og fast i en kageglad verden. Det er mig en stor ære at få lov til det og så her på hjemmekonditors skønne side. Herunder kommer kort en fortælling om hvem jeg er, og så det ellers bare igang med at bage løs mine gode bage venner😄

Jeg elsker at spise, udvikle og se på kager ☺️ Siden jeg var en lille pige har jeg elsket at stå i køkkenet, og jeg brugte hvert minut jeg kunne få lov af min mor til at gå i køkkenet. Da jeg blev gammel nok til at gå på ungdomsskole, var det bage- og madlavningskurser jeg meldte mig til og brugte mange aftener på 😊 Efter mine 3 dejlige børn flyttede hjemmefra er min passion vokset endnu større. Jeg har en ustoppelig lyst til at skabe nye og spændende kager, og nogen gange ændre på de gamle klassikere, så de får nyt liv.

Min kæmpe store drøm om at deltage i den store Bagedyst gik i opfyldelse….

At stå foran kameraerne sammen med resten af holdet, var en fuldstændig vild oplevelse, jeg vil tage med mig resten af mit liv.
Deltagelsen i den store Bagedyst har givet mig så meget lyst, og en endnu større passion til at fortsætte nyskabelsen af kager, og jeg har lært så meget om kager og mig selv, igennem min tid i og efter bagedystteltet…….