Om Os

Hjemmekonditor.dk er en hjemmeside der er kommet til verden for at tilgodese danskernes stærkt stigende interesse for bagning. Takket være diverse TV programmer fra ind- og udland, er der mange bage ”aficionados” som har udnævnt pladsen omkring komfuret og køkkenet i det hele taget, som deres nye hobbyrum.

Tidligere har hjemmebagning mest opfyldt nogle basale behov i husholdningen. Med bagning som hobby, for såvel kvinder som mænd, er det ikke nok at kunne bage et simpelt franskbrød til hverdag og nogle lagkagebunde til fest. Som med så mange andre hobbyer er kunsten nu, at opnå de samme resultater som selv de mest avancerede professionelle og internationale eksperter er kendte for. Og gerne endnu bedre!

Dette kræver både kundskaber, som man kan finde i litteratur, gennem de nævnte TV programmer og på internettet – og avancerede konditor redskaber.

HJEMMEKONDITOR.DK

vil hjælpe til med det meste:

  • Gennem vort professionelle netværk og ved at samarbejde med kendte danske BLOGGERE, vil vi inspirere hjemmesidens besøgende med opskrifter, tips og nye ideer.
  • I sidens BRUGER FORUM er der plads til spørgsmål og svar samt diskussioner omkring alt hvad der vedrører bagning, og i
  • WEBSHOPPEN kan man, blandt flere tusinde artikelnumre, finde såvel standard- som endda meget avanceret professionelt bage udstyr.

Også det som din lokale isenkræmmer eller brugskunstbutik ikke kan hjælpe dig med.